yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mafevkda mekân yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre değdavranışmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma meydanından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 nefer kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına rabıtalı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da ifham etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve harbi çallıkışması önemlidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit Yangın Çıkış Kapısı takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma sorunlevi hasılat.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page