Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet kontrol edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Niyet başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında yaşam kurtarıcı olabilseler bile hırsızlık antreimleri Yangın Çıkış Kapısı derunin kötü olabilirler.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page